Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A fényhozó hatalmi piramis*
  2008-11-27 20:54:19, csütörtök
 
  Czike László
A fényhozó hatalmi piramis*

A piramis csúcsán - a mindent látó szem ($) gazdája - maga Lucifer ül.

Közte és a neki szolgáló piramis szervezetei között a parancsközvetítő kapocs AZ Illuminátusok Rendje.




A sátáni piramis tizenhárom (13) szintre tagozódik.

Az első 7 szinten AZ alacsony fokozatú szabadkőműves segítők és végrehajtók, a 8-13 szinteken a magasabb fokozatú illuminátus szabadkőművesek működnek.

Az Illuminátusok Rendjét (a hatalmi hierarchia piramisát) 1776-ban - a kilépett jezsuita szerzetes - Adam Weisshaupt alapította.

Lucifer piramisának szintjei, felülről lefelé haladva:

Legfelül: Lucifer, a Fényhozó, a bukott főangyal, a Sötétség Fejedelme, más néven Mefistopheles, a Hazugság Atyja, nagy megtévesztő, a földi (anyagi) Világ Ura ül és uralkodik. Minden szabadkőműves és titkos-ügynök csak neki szolgál.

13. Szint: A KEREKASZTAL, amely a (világ)államfő informális szervezete. A név minden valószínűség szerint AZ angol mondakörből, AZ Angol Nagypáholy nemzeti hagyományőrző tevékenysége révén származott át Lucifer háttérhatalmi piramisának 13. szintjére. A legendás Arthur király híres kerekasztala, amelyet leghívebb lovagjaival - modern kifejezéssel élve -, mint tanácsadó testületével, menedzsmentjével ült körül. (Többnyire a föld alatt - underground - ült, ahonnan seregestül csak olyankor jött elő, amikor AZ igazak álmából spontán felébredve, vagy valaki (Merlin, a varázsló?) által tervszerűen felébresztve valamilyen sors-döntő, történelemformáló haditettet kellett iszkiri végrehajtania.) Tekintve, hogy a luciferi világ(állam) AZ egységes piramiselvek és elnevezések mentén szerveződik - Tanganyikától a Spitzbergákig -; amikor 1989-ben a (világ)háttérhatalom elő-írta Magyarország számára AZ ún. "módszerváltást" (vö.: Máltai Paktum - Rózsa-dombi Paktum): AZ "ellenzéki kerekas ztal" nevet kapta AZ egyeztető fórum, ahol a konspirációs Magyar elit külföldről kapott direktívák és sablonok alapján meg-tervezte AZ ún. "rendszerváltás" folyamatát, vagyis a hatalom ideiglenes átadását Lucifer bal kezéből jobb kezébe. Itt kezdődött el AZ a máig rendezetlen káosz is, melyben nem tudja a jobb kéz, mit csinál a bal, - mert nem értik, nem látják át, hogy közös törzshöz tartoznak...
A KEREKASZTAL tárgyalási hangvételét, légkörét a demokratizmus és tökéletes konstruktivitás jellemzi; afféle szabad "brain-storming"-nak is tekinthetjük, mert bármilyen aktuális napirendi témában szabadon, kötetlenül minden érv és ellenérv előadható, bármiféle külön kötelezettség vagy döntési kényszer nélkül. Egyetlen kötelezettség érvényesül: a szakszerű, és maximálisan tájékozott igazmondás.

12. Szint: A tizenhármak tanácsa, amely voltaképpen a végrehajtó hatalmat gyakorló világkormány. A Világkormány földi feje: David Rockefeller.

11. Szint: A harminchármak tanácsa (a szabadkőművesség 33 garádicsának a mintájára képzett résztvevő létszám), amely Lucifer (világ)kormányát + a leg-szűkebb tanácsadói testületet (menedzsment + törzskar) foglalja magában. Ezen a szinten születnek a legfontosabb stratégiai és taktikai döntések.

10. Szint: A háromszázak klubja AZ a viszonylag tág tanácsadói fórum, mely archaikus kifejezéssel élve afféle 'parlamentnek' is lenne felfogható, ha a liberális demokrácia álszent s hazug sémái között próbálnánk elképzelni a világot irányító - törvényhozó és végrehajtó - abszolút professzionális apparátus munkáját, mely egyébként semmiféle eszmei vagy módszertani rokonságban nem áll a fentemlített primitív, szószátyár, a lényegi folyamatokat csak elkendőző, pótcselekvő formális szervezettel. Ez a szint a Világállam legfontosabb, legszűkebb döntés-előkészítő, állandó szervezete. A feladatnak megfelelően - a tagjai a legmagasabban képzett és legkreatívabb gondolkodású szakemberek, specialisták: a világ minden egyes nemzetéből. Hangsúlyozzuk, hogy elsősorban elemzők, értékelők, minősítők és a lényeget szintetikusan, összefüggéseiben azonnal átlátó szakemberek dolgoznak ITT, tehát nem holmi szimpla érdekképviseleti szervvel állunk szemben. Állítólag - ezekről a világállami sz ervezetekről nem sok valós információ szivárog ki - ezen a szinten már helyhez kötött, állandó létszám dolgozik, Londontól néhányszor tíz kilométerre, egy direkt erre a célra felépített, a külvilág elől elzárt kisvároskában, mely egy önellátó kis állam a (világ)államban; s a legmagasabb high-tech szín-vonalon elégíti ki AZ ott dolgozók munkahelyi és családos életszükségleteit. Mert a Világállam ismeretlen helyen fekvő, London-melléki eszmei-szellemi központja, szíve bentlakásos kötelezettséggel működik. A zártságot grand-luxus enyhíti...

Egyes értesülések szerint a Világállam londonmelléki központi telephelyén folyik annak a fiatalembernek a felnevelése, és különleges küldetésére való felkészítése is, aki a katar hit szerinti Meroving-dinasztia sarja, s ilyenformán a Grál-legenda hús-vér megtestesítőjeként a bibliai Dávid király vérét és génjeit is (vö.: David Rockefeller!) magában hordozza, mint Jézus Krisztus "egyenes-ági (vérszerinti) leszármazottja". Ez a fiatalember lesz a tervek szerint a Világállam császára.

Ez a legfelső négy szint: a KEREKASZTAL, a TIZENHÁRMAK TANÁCSA, a HARMINCHÁRMAK TANÁCSA és a HÁROMSZÁZAK KLUBJA alkotja a tágabb, hierarchikus értelemben vett tulajdonképpeni ILLUMINÁTUSOKAT.

9. Szint: A B'nai B'rith (a Szövetség Fiai) nevet viselő, izraelita szabadkő-műves páholy, amely a világ(állam) egyedüli exkluzív etnikai természetű lodge-a, tekintve, hogy a tagjai csak zsidó származású férfiak lehetnek. Ez önmagában jól mutatja Jahve választott népének a világállam szervezeti rendjében (piramisában) elfoglalt előkelő helyét. A Talmud (Saniga) mondja: "Isten csak azért szórta szét AZ izraelitákat AZ egész világra, hogy a népekre áldást és szerencsét hozzanak." A Szövetség Fiai "érdekképviseletét" Magyarországon feltehetően a mindenütt jelenlévő MOSSAD, - emellett a MAZSIHISZ, az SZDSZ és az MSZP bizonyos körei látják el.

8. Szint: A Grand Orient (a Nagy Kelet = a francia Grand Oriens), amelynek elsősorban harcosan ateista és forradalmi hagyományai vannak. A Grand Orient a francia felvilágosodás, a francia forradalom, az amerikai függetlenségi háború és nyilatkozat, a '48-as forradalmak, a párizsi kommün, a kommunista kiáltvány, az orosz októberi forradalom és emellett a katolikus egyház elleni harc páholya. Magyarországon az 1989/1990-es politikai rendszerváltás - a legerősebb érdekelt külföldi titkosszolgálatokkal együttműködésben - a katonai hírszerzés útmutatásai alapján ment végbe. A civil társadalom átalakításában - különböző fedő szervek, szervezetek, pártok (pl. szövetségek, egyesületek, MDF, FKgP, stb.) égisze alatt - a magyar Grand Orient játszotta az informális főszerepet, majd már kb. 1996-tól közvetlenül az Illuminátusok Rendje, mely ma nagyjából azonos erővel tartja befolyása alatt az MSZP-t és a Fideszt, vagyis a két meghatározó politikai pártot.

7. Szint: A Kommunizmus látszólag bukott, történelmileg "meghaladott", a múltat idéző kategória - hatalmi szint, vagy osztály -, valójában ez csak a látszat, mert a katonai és politikai tekintetben térdre kényszerített szovjet kommunizmus máig tovább él, mindenekelőtt mint euro-és világkommunizmus. Sőt, mint életre kapott, virulens hatalmi szisztéma ma is működik; ugyanis a lényege eredetileg a bolsevizmus, ami - a nevével ellentétben - egy szűk, militáns kisebbség (világelit) uralma a nagy (meghatározó) többség felett. Ez a szisztéma az ideológiai alapja és algoritmusa a teljes luciferi piramis hatékony működésének. Ez a szisztéma a működési elve az Amerikai Egyesült Államoknak (George W. Bush és liberális demokráciának álcázott katonai juntája uralkodik) éppúgy, mint az Európai Únió névre hallgató restaurált Nyugat-Római Császárságnak; mindkettő a bolsevikok és a Grand Orient eszmei irányítása alatt áll, mindaddig, mígnem a kettő együtt az egész glóbuszra kiterjesztett hatalmú (vö.: globalizáció) angolszász világállammá egyesül. Ez a világállam lesz Orwell rémlátomásának (1984) megtestesülése, ami majd az Antikrisztus aljas terveinek megvalósításaként lángba borítja a világot.

A világ észrevétlen egyesülése eltörölte a Nyugat és a Kelet, a kapitalizmus és a ‘szocializmus' közötti lényegi különbségeket. Az ellentmondást Nyugaton a köz-ponti tervezés hiánya, Keleten a magántulajdon (és a pénz) szabadságának a hiánya jelentette. Miután titkosszolgálataik egyeztetései révén mindkét rendszer belátta ‘a másik igazát', végül megkezdődhetett a reálfolyamatok politikai össze-hangolása. Ez a globalizáció lényege! Kelet lemondott ‘a szabadságjogok', a tőke mozgásának a korlátozásáról, - a Nyugat pedig megvalósította a magas fokú terv-szerűséget. Együtt hozzáláttak, hogy felszámolják a véletlent szerte a világon. A kommunizmusból kapitalizmus, - a kapitalizmusból kommunizmus lett. Jól meg-őrizték, sőt, össze is házasították egymás rossz tulajdonságait. Nyugaton csak egy ‘kicsit' lett rosszabb - nálunk, Kelet-Európában: nagyon.

A globalizáció lényege tehát a megvalósult világkommunizmus.

6. Szint: A skót rítusú páholyok (1-33 garádiccsal) csak a 6. szintre jutottak, ámbár a világállam - legalábbis látszatra - angolszász hegemóniát mutat. Ám nem eszik a "kását" ilyen forrón - az illuminátus hatalmi piramis nem etnikai alapokon épül fel, éppúgy, amint (mint láttuk, egyetlen kivétellel) a páholyok sem mutatnak etnikai strukturáltságot vagy exkluzivitást. Az Angol Nagypáholynak például épp- úgy lehetnek speciel eszkimó tagjai, amint a Grand Orienthez is csatlakozhatnak akár afrikai feketék. A skót rítusú páholyok hagyományai a legősibbek, tekintve, hogy közvetlen kapcsolat mutatható ki az igazi rózsakeresztesség, a skót rítus és az egykori (1314-ben a pápa által feloszlatott) templomos lovagrend, valamint annak különböző (jog)utódszervezetei között. A skót rítusú (s az angol) szabad-kőművesség abban tér el a franciától, hogy míg a franciák ateista, egyházellenes történelmi hagyományokat ápolnak, - a skót és az angol maszonériára az istenhit elfogadása, sőt, k ötelezővé tétele jellemző. (Ez vízválasztót jelent az amerikai és az angol politikai szabadkőművesség között is, és magyarázat arra, hogy a skót-angol típusú szabadkőművesség miért is áll hátrébb, rangban lejjebb a francia Grand Orientnél. Talán azért, mert Lucifer a valamilyen istenhithez görcsösen ragaszkodó angol hagyományú szabadkőműves szervezeteket hátrébb sorolja az istentagadó franciák lodge-ainál. Láttuk, hogy az amerikai maszonéria francia Grand Orient-gyökerű, ami pedig antagonisztikus politikai ellentéteket generál - az istenhit okán is - a konzervatív angolok és a liberális amerikaiak között.) Az angolok és skótok abban is eltérnek Európa kontinentális (francia szellemiségű) szabadkőművességétől, hogy elismerik a római pápát Jézus Krisztus földi hely-tartójának (Vicarius Christi), szemben a franciákkal, akik nem csupán Krisztus Isten-Fia mivoltát, de magának Istennek a létét is tagadják. VIII. Henrik, amikor a pápa nem volt hajlandó szentesíteni a gátlástalan-ke gyetlen feleség-cserélgetéseit (sorban-lefejezését, hogy szabadon újranősülhessen), dühében legott leválasztotta az anglikán egyházat a római katolicizmusról, elszakadt a római pápától; kivonva magát és Angliát Róma fennhatósága alól, - "szakadár egyházának fejévé" magát tette meg. Így alakult ki az a máig páratlan angol hatalom-koncentráció, amelynek keretében a királyi ház kezében összpontosul a brit királyi korona felségjoga, az angol nagypáholy okkult-szakrális hatalma és az anglikán egyház irányítása, ami az Ég és a Föld (hit, gnózis és világi hatalom) - transzcendentális értelemben illegitim - összekapcsolását jelenti. Ez a furcsa "kereszt-helyzet" eredményezte, hogy a római pápa, dacára az anglikán szakadárságnak, közelebbi kapcsolatot ápolhat az angol királyi házzal és a királynővel, mint az istentagadó francia Grand Orient szellemiséggel, akik nem ismerik el a római pápát, csak Péter, az első pápa helytartójának (Vicarius Petri).

5. Szint: A Yorki páholyok hagyományai eltérnek a skót rítustól; az amerikai típusú skót (angol) szabadkőművesség páholyai.

4. Szint: Lyons Klub, Rotary Klub, Kiwanis, Odd Fellows, YMCA. Ezek a különböző célú önkéntes polgári (civil) társaságokat tömörítő szervezetek a pénz, az információ, az ismeretek összegyűjtését, áramoltatását, a bármiféle parlagon heverő anyagi, emberi, szellemi s egyéb erőforrások szisztematikus felkutatását, összegyűjtését, koncentrált hasznosítását, az elitkultúra, a tudományos kutatások és a művészeti alkotások támogatását, szponzorálását és előfinanszírozását, a szegények karitatív (szociális) megsegítését, jótékonysági (pl.: segély-) és a zöld, környezetvédő (pl. Greenpeace) akciók szervezését és végrehajtását végzik. (Itt a lényeg annak a megértése, hogy a világuralmi rendszer - eszme, stratégiai cél és rezsim biztonsága, bebiztosítása - megköveteli, hogy az ellentétpár mindkét felén ugyanazok az erők "osszák a lapokat", máskülönben a stabilitás és a félrevezetés sikere nem biztosítható. Ebből következik, hogy a szegények segélyezését ugyan-azok szerv ezik, akik konszernjeikkel a világ-szegénységet, a tömeg-nyomort elő-idézik. A környezetvédő (lásd pl.: zengői NATO-lokátorállomás építési helyszíne elleni "zöld" tiltakozás!) megmozdulásokat ugyanazok az erők hívják életre, akik a természetromboló koncepciókat megalkotják. Mindez aztán - megfelelő média-zenei aláfestéssel - a társadalmi aktivitás, a vita, a demokrácia sűrű látszatát kelti. Innen ered a szabadkőművesség önmagáról generált és elterjesztett nimbusza, mi-szerint a maszonéria alapvetően egy emberbarát mozgalom, amely a személyiség, a személyes kvalitások kollektív (értsd: titkos társaság-tagi) kifejlesztése mellett a pozitív társadalmi folyamatok katalizálását, így a közösségi élet jobbítását tekinti elsődleges céljának, feladatának.

Az YMCA = Young Men's Christian Associations = Fiatal Férfiak Keresztény Egyesülete (fedő szervezet). Olcsó szálláslehetőséget jelent Amerikában...

3. Szint: Kék, vagy Johannita páholyok

Ezen a szinten figyelhetjük meg a legjobban, hogy miként tette magáévá a gnózis legkülönfélébb "tételeit" a szabadkőművesség, hogy eltorzítsa a katolikus vallást, és ebben a szerepkörében - értsd: "végeredményében" - nem sokban különbözik a protestantizmustól, amely mind a mai napig főszerepet játszik (mint a valláson belüli "eszköz", a szabadkőművesség kezében) a kereszténység megosztásában, és szörnyű rombolást visz véghez a kellőképp nem felvértezett emberek lelkében. Ezen keresztül még azt is megérthetjük, hogy 2004-ben Cleveland-ben elmondott beszédében a johannita (református) Orbán Viktor miért is nem nevezi nevén a Megváltót, amikor Jézus Krisztus helyett szemérmesen csak "Mester"-t mond. A dolog valahol a régi rózsakeresztes (keresztény) páholyok szemléletmódjára emlékeztet, melyből a szabadkőműves johannita rendi gondolkodás történetileg kinőtt. Mi több, felsejlik - mint "hiányzó láncszem" - az ősi kapcsolat a rózsa-keresztességen keresztül (Orbán eredetileg róz sakeresztesként indult) a gnózis és a templomos lovagrend, és a belőle még a jeruzsálemi kereszteshadjáratok során kivált (templomőrzők, ispotályosok, stb.) johanniták között.

Idézem a megfelelő szövegrészt Jim Marrs: "A titkos uralom" című könyvéből: "A johanniták Keresztelő Szent János után kapták nevüket, akit a valódi bibliai messiásnak tekintettek, Jézusnak pedig csak másodlagos szerepet tulajdonítottak a zsidók palesztinai felkelését megelőző időszakban. A johanniták - kik állításuk szerint úgy örökölték (kiktől?) ezt a titkos tudást - úgy vélték, hogy Jézus, avagy "Jesu, a felkent" valójában halandó személy volt, Ozirisz vallási kultuszának beavatott tagja. Úgy gondolták, - Szűz Mária történetét csupán későbbi szerzők találták ki, azért, hogy valami más magyarázatot adjanak Jézus törvénytelen születésére. Picknett és Prince kifejti: "a johannita szekta felismerte, hogy a 'Krisztus' név nem kizárólag Jézusra vonatkozott; az eredeti görög 'Khrisztosz' szó ugyanis csupán 'Felkentet' jelent, amit sok más emberre is használhattak, beleértve királyokat és római tisztviselőket is. Következésképpen a johanniták vezetői maguk is mindig felvették a 'Krisztus' címet; és fontos tény, hogy a Nag Hammadiban lelt 'Fülöp evangéliuma' minden gnosztikus beavatottra használja a 'Krisztus' szót. Levi még azt is feltételezi, hogy Payens nagymester már azelőtt megismerkedett a johannita szekta tanaival, hogy a templomos lovagok vezetője lett. E feltevést a magasrangú kőműves, von Hund báró esete is alátámasztja, aki állítása szerint ismerte a szabadkőművesség 'igaz történetét'. Emlékezhetünk rá, hogy von Hund alapította a német 'Szigorú Engedelmesség' páholyt - amely viszont kezdetben a 'Keresztelő János Testvérei' nevet viselte."

2. Szint: "Kötény nélküli" páholyok. Mindazokat a félszabadkőműves segítő "páholyokat" nevezhetjük így, amelyek tagjai ugyan nem tették le a híres-hírhedt szabadkőműves esküt - formálisan nem tagok -, de jól tudják, kikhez tartoznak.

1. Szint: "Human - 1776 - TAET", a humán polgári (civil) társaságok tagjai. Az alapító "atya" - Weisshaupt - jó előre, pontosan tudta, hogy az Illuminátusok hatalmi rendje távlatilag csak akkor bontakozhat ki, csak akkor szerezheti meg a korlátlan világuralmat, ha a lehetséges legszélesebb társadalmi bázison építkezik; úgy, hogy mindazok a legjobb agyvelők, szakértők, tervező-végrehajtó munka-erők is az illuminátus világhálót szervezzék, neki dolgozzanak, akik mit sem sejtenek arról, miben vesznek részt. Egyáltalán nem véletlen tehát, hogy a nagy- világot - Tanganyikától a Spitzbergákig - felölelő, nemzetközi társadalmi-segítő hálózatok szervezetei (pl.: a Vöröskereszt, a Greenpeace, a szeretetszolgálatok, a humánerőforrás-gazdálkodó és fejvadász-cégek, könyvvizsgáló, vagyonértékelő, pénzügyi-gazdálkodási és privatizációs tanácsadó társaságok, segélyosztó non-profit, "szociálpolitikai" alapítványok, kultúrális, közművelődési és környezet-védő társaságok, szövetségek, stb. ) nemzetállamok felett álló szerveződésekként működnek, akik számára az országhatárok már csak jelképes vonalak...

A hangsúly a titokzatosságon, a titkosságon van. Ezeknek a szervezeteknek a fő tevékenysége, hogy "kvázi öntudatlan" szorgos kis hangyákként csak hordják és hordják "a téglákat" a szabadkőműves világállam, az illuminátusok szép új világrendje felépítéséhez, és karitatív cselekedeteik gyakorlása közben eszükbe sem jut, milyen jó is lehetne ez a világ, ha a földi élet kincseinek, javainak, a csak munkából szerzett jövedelmeknek (s a vagyonnak) az elosztása a teljesítmények arányában történne, - úgy, amint Jézus Krisztus tanításai, és a pápák szociális enciklikái azt előírják. Mert hogyha pl. mindenki képességei szerint dolgozna, és a szükségletei szerint részesedne a megtermelt javakból, jövedelemből - s nem az összeharácsolt "tőkéje" arányos profitjaként -, akkor nem lenne "szükség" sem "szervezett jótékonykodásra", sem "szociálpolitikára". A titokzatosság alapvető célja: nehogy kiderüljön, hogy a segély csak az ellopott profit csekély töredéke.

Nehogy kiderüljön, hogy "a szociáldemokrácia" csak Lucifer pótcselekvése.

*A piramis szerkezeti felépítése Myron Fagan írásából származik.

Vác, 2005. március 8.
Czike László
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: szabadkőművesség, szociálpolitikai, összekapcsolását, érdekképviseleti, strukturáltságot, összefüggéseiben, világkommunizmus, természetromboló, félszabadkőműves, következésképpen, együttműködésben, menedzsmentjével, kötelezettséggel, parancsközvetítő, szemléletmódjára, tulajdonítottak, szabadkőművesek, illuminátusokat, jótékonykodásra, végeredményében, katolicizmusról, utódszervezetei, újranősülhessen, sakeresztesként, konszernjeikkel, antagonisztikus, konstruktivitás, kapitalizmusból, tulajdonképpeni, megkezdődhetett, megmozdulásokat, csatlakozhatnak, titokzatosságon, professzionális, összegyűjtését, szisztematikus, fényhozó hatalmi, piramis csúcsán, mindent látó, neki szolgáló, parancsközvetítő kapocs, sátáni piramis, 8-13 szinteken, magasabb fokozatú, hatalmi hierarchia, kilépett jezsuita, bukott főangyal, legendás Arthur, föld alatt, luciferi világ, konspirációs Magyar, hatalom ideiglenes, Czike László, Illuminátusok Rendje, Illuminátusok Rendjét, Adam Weisshaupt, Sötétség Fejedelme, Hazugság Atyja, Világ Ura, Angol Nagypáholy, Máltai Paktum, Rózsa-dombi Paktum, David Rockefeller, Jézus Krisztus, TIZENHÁRMAK TANÁCSA, HARMINCHÁRMAK TANÁCSA, HÁROMSZÁZAK KLUBJA, Szövetség Fiai, Grand Orient, Nagy Kelet, Grand Oriens, Amerikai Egyesült Államoknak, George, Európai Únió, Nyugat-Római Császárságnak, Angol Nagypáholynak, Grand Orienthez, Grand Orientnél, Grand Orient-gyökerű, Vicarius Christi, Krisztus Isten-Fia, Angliát Róma, Vicarius Petri, Lyons Klub, Rotary Klub, Young Men, Christian Associations, Fiatal Férfiak Keresztény Egyesülete, Orbán Viktor, Keresztelő Szent János, Szűz Mária, Szigorú Engedelmesség, Keresztelő János Testvérei, Myron Fagan,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Palóc Grand Canyon  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Miért nem menti meg Jézus...  Facebookon kaptam  A boldogság ült a világvégén  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A könnyek összegyűjtése  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Szép estét  Facebookon kaptam  A végzet az  Naplemente  Esti kép  Facebookon kaptam  A boldogság ült a világvégén  Ázzal aki csak szép  A hét szűk esztendő  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jékely Zoltán: Szent György-k...  Bella István: Zsoltár  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Gondolatok az életről és szere...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ünnepelj csak  Facebookon kaptam  Önmagaddal nem lehetsz elégede...  Egyszerűen  Lábad nyomát megőrzi a föld.  Minden gyerek jó.  Naplemente  Szép Ernő - Virágzó akácfák  Facebookon kaptam  Ahogy emelkedik a rezgés...  Az embernek a társa: hiányzik.  Ahogy emelkedik a rezgés...  Mindenünk, amink van, amit sze...  Szent György nap  Föld napja április 22  Beney Zsuzsa - Álom  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Mosolyogtál már ma?  Facebookon kaptam  Gondolatok az életről és szere...  Szép Ernő - Virágzó akácfák  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Minden szülő a lényével nevel.  Az embernek a társa: hiányzik.  Föld napja április 22  A könnyek összegyűjtése  Minden gyerek jó.  Kellemes esti időtöltést  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Őrangyalod, ha vigyáz rád...  Idézetek a barátságról  Alakot vált...  Zilahy Lajos gondolata  A boldogság ült a világvégén  Az embernek a társa: hiányzik.  Április 22. a Föld napja,  A Gömb  Emberként automatikusan értéke...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  William Shakespeare idézet  A végzet az  Bizonyos kulturális szint nélk...  Próbálkozni kell ahhoz,  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az idő elsodorja létezésünk  Facebookon kaptam Krisztinától  Próbálkozni kell ahhoz,  Facebookon kaptam  Pillangó  Beney Zsuzsa  William Shakespeare idézet  Ünnepelj csak  Pocsai Piroska - NE SIESS!  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Mosolyogtál már ma?  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Az idő elsodorja létezésünk  Messziről jött ember  Aki szeret, annak senki sem id...  Próbálkozni kell ahhoz, 
Bejegyzés Címkék
fényhozó hatalmi, piramis csúcsán, mindent látó, neki szolgáló, parancsközvetítő kapocs, sátáni piramis, 8-13 szinteken, magasabb fokozatú, hatalmi hierarchia, kilépett jezsuita, bukott főangyal, legendás Arthur, föld alatt, luciferi világ, konspirációs Magyar, hatalom ideiglenes, máig rendezetlen, tizenhármak tanácsa, végrehajtó hatalmat, harminchármak tanácsa, mintájára képzett, leg-szűkebb tanácsadói, szinten születnek, legfontosabb stratégiai, háromszázak klubja, liberális demokrácia, világot irányító, fentemlített primitív, lényegi folyamatokat, feladatnak megfelelően, legmagasabban képzett, világ minden, lényeget szintetikusan, direkt erre, célra felépített, külvilág elől, legmagasabb high-tech, zártságot grand-luxus, bibliai Dávid, fiatalember lesz, tervek szerint, legfelső négy, tagjai csak, világállam szervezeti, népekre áldást, mindenütt jelenlévő, francia Grand, francia felvilágosodás, francia forradalom, amerikai függetlenségi, párizsi kommün, kommunista kiáltvány, orosz októberi, katolikus egyház, legerősebb érdekelt, katonai hírszerzés, civil társadalom, magyar Grand, informális főszerepet, múltat idéző, lényege eredetileg, nevével ellentétben, ideológiai alapja, teljes luciferi, működési elve, kettő együtt, egész glóbuszra, világállam lesz, világ észrevétlen, ellentmondást Nyugaton, köz-ponti tervezés, hiánya jelentette, másik igazát, reálfolyamatok politikai, globalizáció lényege, tőke mozgásának, magas fokú, véletlent szerte, kommunizmusból kapitalizmus, kapitalizmusból kommunizmus, megvalósult világkommunizmus, skót rítusú, illuminátus hatalmi, igazi rózsakeresztesség, skót rítus, pápa által, franciák ateista, angol maszonériára, istenhit elfogadása, angol politikai, skót-angol típusú, valamilyen istenhithez, istentagadó franciák, amerikai maszonéria, istenhit okán, konzervatív angolok, liberális amerikaiak, római pápát, gátlástalan-ke gyetlen, anglikán egyházat, római katolicizmusról, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 5712
  • e Hét: 19942
  • e Hónap: 31053
  • e Év: 184549
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.